Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων στο MEGA Σαββατοκύριακο


Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012


Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων,
Γιώργος Παπαδιάς στο Mega Σαββατοκύριακο:
"Αθρόες επιθέσεις λαθροϋλοτόμων  κατά δασοφυλάκων" 
Για αυξημένα κρούσματα παράνομης υλοτόμησης σε ορεινές περιοχές της χώρας  λόγω της οικονομικής κρίσης και των τσουχτερών τιμών του πετρελαίου θέρμανσης  μίλησε σήμερα το πρωί,καλεσμένος στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα mega" o Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων Γεώργιος Παπαδιάς.
Ο Πρόεδρος μίλησε για το κίνδυνο που διατρέχουν καθημερινά οι δασοφύλακες ανά την χώρα όπου έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με λαθροϋλοτόμους που στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν επιτίθενται σε αυτούς με φτυάρια, τσεκούρια και άλλα αντικείμενα.

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων μίλησε για  συνεχείς ελέγχους και ετοιμότητα των υπηρεσιών αποτρέποντας τις εκτεταμένες προσπάθειες παράνομης υλοτόμησης

13 σχόλια:

  1. Ρε προεδρε μονο αυτα βρηκες να πεις; Γιατι δεν ειπες στον Αμοργιαννακη οταν ειπε οτι εχουν ενισχυθει οι Υπηρεσιες οτι οι πρωην Αγροφυλακες μονο ενισχυση δεν ειναι; Που ειναι τα λεφτα για καυσιμα; Που ειναι τα λεφτα για εκτος εδρας; Που ειναι τα λεφτα για τις βαρδιες; Μονο για τους Δασολογους και για τους Δασοπονους εχουν λεφτα; Ποσοι Δασολογοι και Δασοπονοι εχουν χασει τη ζωη τους εν ωρα καθηκοντος; Αλλα που να την χασουν οταν το δικο τους καθηκον ειναι το γραφειακι τους και ο Η/Υ τους.Επιτελους πειτε την καθαρη αληθεια και μην κρυβεστε. Αποστολης Γκουγκουλιας - Δασοφυλακας Α' Δασονομειο Καλλιπευκης Λαρισας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραια που τα λες.Το προβλημα σου ειναι οι πρωιν Αγροφυλακες ? πεσμας λοιπον τον λογο .

      Διαγραφή
    2. Συνάδελφε.
      Πρώτον όταν μιλάω ως Πρόεδρος,δεν ξεχωρίζω αγροφύλακες και δασοφύλακες. Για μας που συμμετέχουμε ενεργά στην Ομοσπονδία και στους Περιφερειακούς Συλλόγους είμαστε όλοι Δασοφύλακες.
      Δεύτερον, θεωρώ ότι το να κατηγορείς την Υπηρεσία σου δεν είναι η καλύτερη προσφορά στους συναδέλφους και
      Τρίτον και ποιο σημαντικό, για ποιούς συναδέλφους μου μιλάς???? Για το 80% που δεν στέλνουν τη συνδρομή τους??? Για τους συναδέλφους που ούτε καν τα 5€ δεν έχουν στείλει ακόμα για τον δικαστικό αγώνα που κάνουμε κατά του Προγράμματος των Βαρδιών??? Φυσικά δεν γνωρίζεις ότι μέχρι σήμερα τα έξοδα του Δικηγόρου μας για την υπόθεση τα πληρώνουμε από τη τσέπη μας τρία
      άτομα.
      Νομίζεις ότι κάνουμε το κάνουμε για μας??? Έχω, δόξα τω Θεώ, 31 χρόνια υπηρεσίας και αργά ή γρήγορα θα συνταξιοδοτηθώ. Ο αγώνας ο δικός μου και ολίγων πλην άξιων συναδέλφων ήταν είναι και θα είναι, πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων μας.
      Συγνώμη για τη γραφή μου, αλλά είμαι και λίγο άσχετος με την τεχνολογία. Απλά προσπαθώ. Όποτε θέλεις πάρε με τηλ για να τα πούμε: 6977285460
      Γιώργος Παπαδιάς

      Διαγραφή
    3. Εσυ αυτο καταλαβες; Δεν εχω τιποτα εναντιον των πρωην Αγροφυλακων, ισα ισα που οι ανθρωποι ειναι πολυ καλοι στη δουλεια τους και βοηθουν οσο μπορουν και οσο οι συνθηκες τους το επιτρεπουν. Εγω μιλαω για την ενισχυση των Δασικων Υπηρεσιων που ανεφερε ο Αμοργιανακης. Εσυ αν εισαι συναδελφος, δεν το ξερω γιατι δεν αναφερεις το ονομα σου, εχεις δει καποια ενισχυση;Εχεις δει να γινεται κατι προς το καλυτερο; Τρεχουμε καθημερινα στα βουνα με δικα μας οχηματα, τα εχουν βγάλει ΠΕΕ και τα πληρωνουμε απο το πενιχρο εισοδημα που μας εχουν αφησει, ερχομαστε αντιμετωποι με αδιστακτους λαθροθηρες και λαθρουλοτομους και ο κυριος αυτος το μονο που ειχε να πει ειναι η δηθεν ενισχυση των υπηρεσιων. Και απο την αλλη να εχεις και τον προεδρο της Ομοσπονδιας να μιλαει για τα 5 ευρω και για δικηγορους........Προεδρε εχεις σκεφτει οτι και τα 5 ευρω που ζητας ισως να ειναι αβασταχτα για την πλειονοτητα των συναδελφων; Εξαλου οπως πολυ καλα γνωριζεις οι δικηγοροι πληρωνονται με ποσοστα και οταν τελεσιδικησει η υποθεση. Αλλα και ακομα ετσι να ειναι , η Ομοσπονδια δεν εχει ενα αποθεματικο για να καλυπτει τετοια "εκτακτα" εξοδα; Εχω την εντυπωση οτι εχει. Αλλα ας αφησουμε τα οικονομικα γιατι θελω να πιστευω οτι αν χρειαστει ολοι οι συναδελφοι θα ξαναβαλουν το χερι στην τσεπη οπως τοσες αλλες φορες στο παρελθον.Γιατ το διαχωρισμο σε δασικους δυο ταχυτητων που καταφερε ο Μποκαρης και η παρεα του δεν λες κατι. Θεωρεις οτι οι Δασοφυλακες ειναι αναλωσιμοι; Η παρουσια μας κατα τις πρωϊνες ωρες λειτουργιας της Υπηρεσιας δεν ειναι απαραιτητη, οπως ισχυριζονται οι Δασολογοι; Δεν εχω σκοπο να μπω σε καμμια προσωπικη αντιπαραθεση μαζι σου, ισα ισα που σεβομαι τους αγωνες σου και τους αγωνες ολων ανεξαιρετως των μελων του ΔΣ της Ομοσπονδιας μας. Πιστευω ομως οτι ο αγωνας μας πρεπει να γινει πιο δυναμικος και να μην περιοριστει μονο σε μια δικαστικη διεκδικηση των δικαιων μας.Πρεπει να βγουμε μπροστα και να δωσουμε στον κοσμο να καταλαβει πιο ειναι το λειτουργημα που επιτελουμε τοσα χρονια, κατω απο ποιες συνθηκες εργαζομαστε, χωρις ωραρια, χωρις χρημματα και χωρις καμμια συμπαρασταση απο την πολιτεια. Στη διαθεση σου παντα να βοηθησω οπως και οπου μπορω . Χαιρετισμους σε ολους τους συναδελφους

      Διαγραφή
    4. Συνάδελφε
      1) Η προσφυγή μας στο ΣτΕ κατά των βαρδιών, την οποία την έχει αναλάβει ο δικηγόρος μας, ΔΕΝ εμπίπτει στις περιπτώσεις αυτές που ο νομικός μας αμείβεται μετά το πέρας της υπόθεσης και με ποσοστά. Μην συγχέεις τις παλιές διεκδικήσεις μας που αφορούσαν αναδρομικές αμοιβές μας. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα η αμοιβή του δικηγόρου ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ.
      2) Για να έχει αποθεματικό η Ομοσπονδία θα πρέπει να καταθέτετε τις συνδρομές σας στους Περιφερειακούς Συλλόγους σας. Σε πληροφορώ ότι η Ομοσπονδία με έγγραφά της από το 2011 παρακαλεί όλους τους Περιφερειακούς Συλλόγους να καταθέσουν τις συνδρομές τους προς την ΠΟΔ. Ελάχιστοι έχουν ανταποκριθεί.
      3) Προφανώς δεν γνωρίζεις σε πόσο μεγάλη αντιπαράθεση έχουμε έρθει (και προσωπικά εγώ) για το θέμα των βαρδιών με τον Συνάδελφο Μπόκαρη.
      4) Για καλύτερη πληροφόρησή σου σε παρακαλώ επικοινώνησε με τον Σύλλογό σου ή ακόμα και με μένα, όπως σου ανέφερα και στο προηγούμενο σχόλιό μου.
      Στη διάθεσή σου
      Γιώργος Παπαδιάς

      Διαγραφή
  2. Δεν είδα την εκπομπή για να έχω άποψη, αλλά αν κρίνω από τον κύριο που μου τηλεφώνησε από το MEGA για να του πω εγώ για τις λαθροϋλοτομίες, δεν ήταν και πολύ σχετικός με το θέμα. Καταρχήν ζήτησε πληροφορίες από τους Οικολόγους Πράσινους, αλλά τόνισε ρητά ότι δεν θέλει δηλώσεις κομμάτων ή πολιτική τοποθέτηση, ενώ για την εκπομπή ήταν επίσης σαφής ότι ήθελε να περιοριστεί μόνο στο θέμα των υλοτομιών λόγω κρίσης μην έχοντας ιδέα πού να απευθυνθεί. Του σύστησα το σύλλογό σας για να επικοινωνήσει και νομίζω ότι οι ίδιοι οι σύλλογοι των δασικών πρέπει να επιδιώξουν να βγαίνουν περισσότερο στον "αέρα", μιας και πρέπει αρκετές λανθασμένες αντιλήψεις περί δασών να διορθωθούν. Και όσο η κρίση βαθαίνει, ο ρόλος των συλλόγων θα είναι πιο σημαντικός για να περάσει στην κοινωνία η ιδέα ότι μέσα από το δάσος μπορούμε να δημιουργήσουμε οικονομία αντί να το καταστρέψουμε για πρόσκαιρο όφελος.
    Βασιλική Νάκου, Δασοπόνος, Υπεύθυνη για την Ομάδα Περιβάλλοντος των Οικολόγων Πράσινων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασιλική ξέρεις ότι μόνιμη επιδίωξή μας είναι η επικοινωνία του έργου μας.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πραγματικό, υπεύθυνο και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του Κ της Καθημερινής από τον δημοσιογράφο (και φίλο πλέον) Γιάννη Παπαδημητρίου.
    Με τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Οδυσσέα τον Χιλτίδη και σένα προσωπικά για την βοήθεια που μας δίνετε.
    Εύχομαι να τα πούμε από κοντά και γιατί όχι ακόμα και σε ένα συνέδριο ή ημερίδα για τα δάση και το μέλλον τους.
    Κώστας Κατσούδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://prassia-eyrytanias.blogspot.gr/2012/10/blog-post_705.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα καλημέρα.
    Μια σχετική εκδήλωση και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη είναι κάτι που συζητούσαμε πρόσφατα ως Οικολόγοι Πράσινοι επιθυμώντας να αναδείξουμε πιο έντονα από παλιά ότι δεν έχουμε το χρόνο και την πολυτέλεια για να χάνουμε άλλα δάση. Παλιά μιλούσαμε για έλλειμμα δασικής πολιτικής και πολιτικής βούλησης, μετά για τη δασοπροστασία ως εθνική προτεραιότητα, αλλά τώρα φτάσαμε στο σημείο τα δάση να αφανίζονται (πχ λαθροϋλοτομίες και μεταλλεία) με εντατικό ρυθμό, πιο εντατικό από ποτέ και η κοινωνία να μετέχει συχνά σε αυτό για διάφορους λόγους. Και στην άλλη μεριά οι δασοφύλακες και οι δασικές υπηρεσίες να κοιτάνε ανήμπορες επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει των δυνατοτήτων τους, με κίνδυνο να θεωρηθούν και άχρηστοι για το δημόσιο (με τα μνημόνια όλα τα φοβάμαι..).
    Λόγω πρακτικών δυσκολιών με άλλα θέματα που μας προέκυψαν, μας έκαναν να μην ξεκινήσουμε καν τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Το αισιόδοξο είναι ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ενδιαφέρον και από νέα άτομα - συναδέλφους δασοπόνους και δασολόγους, άσχετους με τους Οικολόγους Πράσινους, που επικοινωνούν όμως μαζί μας ζητώντας συμμετοχή σε εκδηλώσεις ή συνδιοργάνωση. Νομίζω ότι πρέπει να βρεθούμε κάποια στιγμή μεταξύ μας ή να σας δώσω τηλέφωνα και μέιλ (αφού εγώ μένω μακριά) και να δείτε πώς μπορείτε να στήσετε μια ομάδα δασικών που να ασχοληθεί έστω με την επικοινωνία των δασικών προβλημάτων στην τοπική κοινωνία μέσα από δημόσιες παρεμβάσεις. Το δάσος είναι δημόσιο αγαθό και πρέπει να ξεφύγουμε από τα επιστημονικά και τα κλειστά συνέδρια, που έχουν άλλη χρησιμότητα, και να ανοιχτούμε στον κόσμο που οφείλει να καταλάβει και να συμβάλλει στην προστασία του.
    Από μένα θα έχετε όση βοήθεια θέλετε. Άλλωστε, παρακολουθώντας τις παρεμβάσεις σας παίρνω κι εγώ συχνά κουράγιο.
    Βασιλική Νάκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω εχω μεινει στα 100ευρω που στειλαμε ενα "κοπαδι" σε εναν δικηγορο στην Αθηνα για να μας διεκδικηση αυτα τα χρηματα.

      Θα μπορουσε να μας δωσει τα φωτα της η Ομοσπονδια?

      Ευχαριστω,το ονομα μου ειναι Βασιλειαδης Β. Δασ/κας του Δασαρχειου Ιωαννινων.

      email:victoras@yahoo.gr (Παρακαλω εδω της απαντησης σας ωστε να μπορεσω να το σιγουρα)

      Διαγραφή
  6. Εγω εχω μεινει στα 100ευρω που στειλαμε ενα "κοπαδι" σε εναν δικηγορο στην Αθηνα για να μας διεκδικηση αυτα τα χρηματα.

    Θα μπορουσε να μας δωσει τα φωτα της η Ομοσπονδια?

    Ευχαριστω,το ονομα μου ειναι Βασιλειαδης Β. Δασ/κας του Δασαρχειου Ιωαννινων.

    email:victoras@yahoo.gr (Παρακαλω εδω της απαντησης σας ωστε να μπορεσω να το δω σιγουρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί φίλοι, μην ξεχνατε στις δασικες υπηρεσίες υπηρετουν και διοικητικοί υπαλληλοι, που σας περιμενουν στη γωνια για την εξαίρεση πους τους κάνατε απο τα προγράμματα δασοπροστασιας.
    Γι' αυτο ξεχάστε απο εδω και πέρα , εικονικα-πλασματικα εκτος εδρας και τα σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυριοι συναδελφοι βλεποντας οσα συμβαινουν γυρω μας και σχετικα με την υπηρεσια μας εχω να σας πω τα παρακατω.
    1)με λαθος χειρισμους της πολιτικης ηγεσιας καταντησε η υπηρεσια κολυμπυθρα του ΣΥΛΟΑΜ ,ανθρωποι που δεν εχουν ιδεα στο αντικοιμενο και απο αλλες υπηρεσιες βρεθηκαν μεταταγμενη να υπηρετουν στης δασικες υπηρεσιες,
    2)κοντυλια για της δασικες υπηρεσιες που επρεπε να δινονται ξεχαστηκαν καπου στο βαθος των γραφειον των αρμοδιων.
    3)μια υπηρεσια που επρεπε να λειτουργη αυτοκεφαλα και καθαρα αστυνομικά εχει καταντηση γραφειοκρατική και εχοντας ελειψη προσοπικου ταλεπωρη τον πολιτη.π.χ.πράξεις χαρ/σμου.
    4)το τμημα εργων εχει χαθει καπου στο παρελθον.υπαρχουν χρηματα στης περιφερειες για εργα και δεν υπαρχει το καταληλο προσωπικο για της μελετες.
    5)τι να πουμε για την εγκαταλειψη σε μηχανοκινητο και ατομικο εξοπλισμο;
    6)τι να πουμε για την αυτοπροστασια του υπαλληλου π.χ.οπλα-αλεξ,γιλεκα,ρουχα,μποτες κτλ. μεχρι και στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ πιο οργανωμενη ειναι.ευρωπαικη χωρα κατα τα αλλα.οι συναδελφοι δασολογοι ουτε να ακουν για στολη.
    7)μηπως ειδε κανεις πως δουλευει η μικρη ΚΥΠΡΟΣ;ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.
    8)ΘΕΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΔΑ.ΣΩ ;ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ Η ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΒΛΑΠΤΗ.
    9)ΠΟΣΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ;ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΘΥΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
    10)ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΟΙΨΗ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ;
    11)ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ;
    12)ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΠΟΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ; ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    13)ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ Κ.Τ.Λ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΓΥΡΟ ΜΑΣ;
    14)ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΡΜΟΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΕΜΕ ΟΛΟΙ;ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΠΥΘΙΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ .
    15)ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΟΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ,ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ,ΚΥΑΛΙΑ,ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟΝ Κ.Τ.Λ.-ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ Δ/ΝΤΗ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 1000 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ;


    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΙΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕΤΕ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ ΕΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Η ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΤΟ 1998.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή