Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
 ( Δασολόγοι – Δασοπόνοι - Δασοφύλακες )

13/9/2013
                                 
                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τα Διοικητικά Συμβούλια των συνδικαλιστικών οργανώσεων των δασικών υπαλλήλων (Δασολόγοι, Δασοπόνοι, Δασοφύλακες) σε κοινή τους συνεδρίαση αποφάσισαν για τα εξής:
-         Να ενημερώσουν τα μέλη τους μέσω των περιφερειακών τους επιτροπών και με κάθε μέσο, για την ανάγκη συσπείρωσης των κλάδων, ενόψει των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που θα γίνουν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.
-         Όλη η εβδομάδα από 16 έως 20 Σεπτεμβρίου για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των Δασικών Υπαλλήλων είναι εβδομάδα κινητοποιήσεων, κατά την οποία θα πρέπει να γίνουν ενημερωτικές συγκεντρώσεις ώστε να υπάρχει καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στις κινητοποιήσεις που εξαγγέλθηκαν  .
-         Η απάντηση των εργαζομένων στην κυβερνητική πολιτική του ακραίου αυταρχισμού, των απολύσεων και του φόβου  θα πρέπει να είναι άμεση και καθολική.
-         Στη βάση αυτή, τη Δευτέρα 16/9, που η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει Παναττική στάση εργασίας από τις 11:30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου,  θα γίνει Ανοιχτή Συνέλευση (στις 10:30) των εργαζόμενων στην Ειδική Γραμματεία Δασών με θέμα την εξέλιξη στο οργανόγραμμα και τη διαθεσιμότητα - απολύσεις συναδέλφων από την Ειδική Γραμματείαμεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και δασοφύλακες.
-         Την Τρίτη 17/9 ώρα 12:30 θα γίνει ανοιχτή συνέλευση των δασικών υπαλλήλων από την αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής   στον ίδιο Χώρο (Ειδική Γραμματεία Δασών- Χαλκοκονδύλη 31)
-         Την Τετάρτη και την Πέμπτη 18 και 19/9, οι   υπάλληλοι των δασικών υπηρεσιών, συμμετέχουμε μαζικά σε όλη τη Χώρα στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Την Τετάρτηοι εργαζόμενοι στις Δασικές Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και στην Ειδική Γραμματεία Δασών, συγκεντρωνόμαστε έξω από το κτίριο της οδού Χαλκοκονδύλη 31, ώρα 10:30.
-         Την Παρασκευή 20/9 θα συνεδριάσουν στην Αθήνα τα προεδρεία των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων για να επανεκτιμήσουν την κατάσταση.
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

                                     ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

18-19 Σεπτέμβρη: 48ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία