Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Συνάντηση με το Δ/ντη του Πράσινου Ταμείου κ . Καννέλη Ιωάννη .

Συνάντηση με τον Δ/ντη του ΄΄Πράσινου Ταμείου ΄΄ κ. Κανέλλη Ιωάννη είχαν σήμερα στα γραφεία του Ταμείου στην Κηφισιά   ο Πρόεδρος της Π.Ο.Δ. Παπαδιάς Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας της Φλώτσιος Αλέξανδρος .
Στη συζήτηση που ακολούθησε ζητήσαμε να μάθουμε τις εξελίξεις σχετικά με την αποπληρωμή των χρεωστούμενων του προγράμματος Λαθροϋλοτομιών έτους 2015 αλλά και του τρέχοντος προγράμματος . 
Ο κ. Κανέλλης μας ανέφερε πως στο αυριανό (6-7-2016 )Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου θα οριστεί Εκκαθαριστής - Υπόλογος  για όλη την Ελλάδα ο κ. Μαχαίρας Γεώργιος , ο οποίος στη συνέχεια θα προωθήσει στην ΕΑΠ τα σχετικά εντάλματα ξεκινώντας πιλοτικά από την Αττική . Ευελπιστεί η σχετική διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί εντός του  μηνός Σεπτεμβρίου το αργότερο  . 
Για το τρέχων πρόγραμμα μας είπε πως καλό είναι τα σχετικά δικαιολογητικά να σταλούν  και σε μορφή xml για να ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής τους αφού πλέον κι αυτά θα στέλνονται για έλεγχο και έγκριση στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών όπου πλέον εντάχθηκαν και τα Περιφερειακά Ταμεία . 
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα , αναμένουμε  τις εξελίξεις .